Firma TEHNO FOOD comercializeaza toata gama de coloranti alimentari aprobati din punct de vedere sanitar-veterinar pentru marcarea carnii prin stampilare: E133 - Blu Brillant FCF, E129 RED ALURA AC, E155 Brun HT. Se livreaza la bi... 62 RON
Firma TEHNO FOOD comercializeaza cizme albe NORA RALF de productie Germania. Raportul calitate/pret le recomanda ca a fi ideale de utilizat in abatoare animale si pasari, sectii de transare a carnii, fabrici de procesare a carnii,... 93 RON
Ambalat la caserola sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de destinatia produsului.Pentru un produs in stare refrigerata temperatura de pastrare este de la 0oC pana maxim + 4oC determinata in profunzime t...
AMBALAJ POLIPROPILEN-METAL FULL COLOR
ambalarea produsului finit utilizint disignul si brand-ul nostru,
ambalarea produsului finit utilizind disignul si brandul clientului la solicitare.
Produse din sortiment:
Drojdie usc...
Plasele de ambalat au un domeniu foarte larg de utilizare, de la ambalarea legumelor si fructelor p�¢na la ambalarea jucariilor, cadourilor, mingilor, cosmeticelor etc.
Avantajele plaselor de ambalat sunt:
- permit ae... 0.00 RON
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu musculatura in aderenta naturala si pielea aferenta.Cele doua sectionari vor fi practicate la nivelul articulati...
Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in amestec, curatate bine, in cazul inimii se inlatura sau nu sacul pericardic iar in cazul pipotei cuticula si conti...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna cu musculatura in aderenta naturala si pielea aferenta.Cele doua sectionari vor fi practicate la nivelul ar...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului femuro-tibian si fibula cu musculatura in aderenta naturala.Cele doua doua sectionari sunt practicate la nivelul arti...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor posterioare, a pulpelor cu os, a aripilor si pieptului.Cuprinde gatul, aripile, spatele pana in regiunea lom...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa intreaga cu humerus, radius si ulma cu musculatura in aderenta naturala.Varful oaselor carpiene se poate inde...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur si tibie, terminandu-se in partea inferioara cu sectionare tendoanelor, cu grasi...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur si tibie, terminandu-se in partea inferioara cu sectionare tendoanelor, cu grasi...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare, jos la nivelul articulatiei tibio-tarso-metatarsiene (la taierea mecanica se admite taierea mai jos de articulatie cu 1 cm.)...
SSe obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati, fara os desprinzandu-se masa musculara de pe osul sternal, indepartandu-se sternul, clavicula coastele, partile cartilaginoase ale sternului....