Firma TEHNO FOOD comercializeaza toata gama de coloranti alimentari aprobati din punct de vedere sanitar-veterinar pentru marcarea carnii prin stampilare: E133 - Blu Brillant FCF, E129 RED ALURA AC, E155 Brun HT. Se livreaza la bi... 62 RON
Cazanele pe peleti lazar Smartfire 21 kw, au sistem automat de aprindere a peletilor, sistem automat de curatare a arzatorului, sistem automat de curatare a schimbatorului de caldura(optional, fac parte din clasa 5 conform normelo... 1 RON
Cazanele pe peleti lazar Smartfire 15KW, au sistem automat de aprindere a peletilor, sistem automat de curatare a arzatorului, sistem automat de curatare a schimbatorului de caldura(optional), fac parte din clasa 5 conform normelo... 1 RON
Cazanele pe peleti lazar Smartfire-41kw au sistem automat de aprindere a peletilor, sistem automat de curatare a arzatorului, sistem automat de curatare a schimbatorului de caldura(optional), fac parte din clasa 5 conform normelor... 1 RON
Tumblerul cu vacuum este dotat cu o pompă care crează subpresiune, ajutand la procesul de înmuiere ( fragezire ) și masare a cărnii. prelucrarea cărnii sub vid permite absorbtia mai rapidă și ... 2500 EUR
Firma TEHNO FOOD comercializeaza cizme albe NORA RALF de productie Germania. Raportul calitate/pret le recomanda ca a fi ideale de utilizat in abatoare animale si pasari, sectii de transare a carnii, fabrici de procesare a carnii,... 93 RON
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu musculatura in aderenta naturala si pielea aferenta.Cele doua sectionari vor fi practicate la nivelul articulati...
Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in amestec, curatate bine, in cazul inimii se inlatura sau nu sacul pericardic iar in cazul pipotei cuticula si conti...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna cu musculatura in aderenta naturala si pielea aferenta.Cele doua sectionari vor fi practicate la nivelul ar...
Gratar Electric Bestron ASW490
Gratar multifunctional pentru un grătar sănătos cu continut scăzut de grăsime
Carcasă rezistentă la căldură
Control automat al temperaturii
Se Ã?Â... 74,40 RON
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului femuro-tibian si fibula cu musculatura in aderenta naturala.Cele doua doua sectionari sunt practicate la nivelul arti...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor posterioare, a pulpelor cu os, a aripilor si pieptului.Cuprinde gatul, aripile, spatele pana in regiunea lom...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa intreaga cu humerus, radius si ulma cu musculatura in aderenta naturala.Varful oaselor carpiene se poate inde...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur si tibie, terminandu-se in partea inferioara cu sectionare tendoanelor, cu grasi...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur si tibie, terminandu-se in partea inferioara cu sectionare tendoanelor, cu grasi...