curatat bine, se inlatura vezica biliara, grasimile si alte impuritati.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de tipul produsului.Pentru produs in stare refrigerata...
- Inregistrarea contabila cronologica si sistematica a documentelor primare;
- Evidenta mijloacelor fixe, calculul amortizarii;
- Evidenta analitica si sintetica pentru clienti si furnizori, a celorlaltor creante si obligatii;
... 500 RON
50% REDUCERE PENTRU PRIMELE 4 LUNI DE SERVICII PRESTATE!!
Consulta un specialist financiar ! â?? MEDcontab EXPERT -0749063683
Servicii de Consultanta fiscala in Iasi, privind modul de aplicare a legilor de impozitare, co... 150 RON
Organizarea depozitarii arhivei in concordanta cu principiile de securitate si gestionarea/inventarierea intregului fond arhivistic pe microcalculator cu posibilitatea consultarii informatizate a bancilor de date astfel create....
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu musculatura in aderenta naturala si pielea aferenta.Cele doua sectionari vor fi practicate la nivelul articulati...
Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in amestec, curatate bine, in cazul inimii se inlatura sau nu sacul pericardic iar in cazul pipotei cuticula si conti...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna cu musculatura in aderenta naturala si pielea aferenta.Cele doua sectionari vor fi practicate la nivelul ar...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului femuro-tibian si fibula cu musculatura in aderenta naturala.Cele doua doua sectionari sunt practicate la nivelul arti...
Consultant fiscal si expert contabil, membru CCF si CECCAR, ofer servicii de certificare declarate 101, certificare bilant, consultanta fiscala si contabila.... 100 RON
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor posterioare, a pulpelor cu os, a aripilor si pieptului.Cuprinde gatul, aripile, spatele pana in regiunea lom...