Firme > Servicii/Consultanta > Consultanta management > FOOD SAFETY HACCP CONSULT
No image
  • Share pe:      
  • Membru din: 15/02/2009
  • Ultima vizita: 15/02/2009
  • 2034 Vizualizari

FOOD SAFETY HACCP CONSULT SRL

Rank 10%
  • Contact: Monica Mihai
  • Cui: 20752938
  • Cod caen: 7022
  • Tip firma: Prestator servicii
  • 1239/27.01.2007
  • 0722212465 / 0213445266
  • www.haccp.8k.ro
  • Jud: Bucuresti, Loc: Sectorul 3, Str: racari, 12, Cod: 031828, Romania

Domeniul de activitate al societatii: Consultanta pentru afaceri si management si instruire adulti.

Activitati specifice consultanta:

♦proiectarea, implementarea si dezvoltarea sistemului de siguranta a alimentelor pentru operatorii din alimentatia publica, industria alimentara, etc in conformitate cu cerintele legale actuale conform HACCP/ISO 22000

♦ proiectarea, implementarea si dezvoltarea sistemului de management al calitatii sau sistem integrat de management (siguranta alimentelor si managementul calitatii);

♦ asistenta la certificare si inainte de auditurile de supraveghere.

♦ Mentenanta pentru sistemele deja implementate (ISO 9001 si HACCP/ISO 22000);

♦ Audituri interne (siguranta alimentelor si ISO 9001); ♦ Audituri de furnizori (audit de secunda parte);

♦ Asistenta de specialitate in vederea proiectarii si amenajarii spatiilor si fluxurilor de productie si servire din alimentatia publica conform cerintelor HACCP.

♦ Asistenta de specialitate pentru modernizare/reamenajare spatii depozitare si productie culinara (bucatarii) conform cerintelor HACCP.

♦ Analiza rentabilitatii meniuri existente (menu engineering), elaborare meniuri noi, etc

♦ Traduceri din limba engleza si supervizare traduceri lucrari de specialitate â?? siguranta alimentelor, igiena, etc.

♦ Realizarea la cerere a documentatiei pentru implementarea sistemului de siguranta alimentelor in limba engleza, etc. 1. Instruire:

♦Cursuri de instruire pentru management si/sau angajati/furnizori in domeniul sigurantei alimentelor.

♦ Cursuri de instruire pentru management si/sau angajati/furnizori in domeniul managementului calitatii.

Pentru a oferi cu promptitudine si profesionalism servicii de calitate, personalul implicat in activitatea de consultanta si instruire poseda pregatire si experienta relevanta in domeniile specifice.

consultanta  siguranta alimentelor  HACCP  restaurant  tehnologie culinara