Firma > Provit 2001 SRL
Produse Provit 2001 SRL (14)
Listeaza: firme
SPATE PUI CU ARIPI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor posterioare, a pulpelor cu o...
PIPOTE SI INIMI DE PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in amestec, curatate bine, in cazul in...
PULPE PUI CU SPATE
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare, jos la nivelul articulatiei tibio-tarso-meta...
PULPE DEZOSATE FARA PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur ...
PULPE DEZOSATE CU PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur ...
PULPE PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului femuro-tibian si fibula cu musculatur...
PULPE PUI INFERIOARE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna cu musculatura in aderenta n...
PULPE PUI SUPERIOARE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu musculatura in aderenta naturala ...
FICAT DE PUI
curatat bine, se inlatura vezica biliara, grasimile si alte impuritati.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare...
ARIPI DE PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa intreaga cu humerus, radius si...
PIEPT PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat sa cuprinda sternul si coastel...
PIEPT DEZOSAT CU PIELE
SSe obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati, fara os desprinzandu-se masa musculara de pe osul sternal, in...
PIEPT DEZOSAT FARA PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati, fara os desprinzanduse masa musculara de pe osul sternal, inde...
PUI GRILL
Ambalat la caserola sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de destinatia produsului.Pentru un produs in stare refrigerata tempe...
Provit 2001
→ Membru din: 19.03.2012
→ Vizualizat de 1956 ori
→ Produse la vanzare: 14