Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor posterioare, a pulpelor cu o...
Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in amestec, curatate bine, in cazul in...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare, jos la nivelul articulatiei tibio-tarso-meta...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur ...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur ...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului femuro-tibian si fibula cu musculatur...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna cu musculatura in aderenta n...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu musculatura in aderenta naturala ...
curatat bine, se inlatura vezica biliara, grasimile si alte impuritati.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa intreaga cu humerus, radius si...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat sa cuprinda sternul si coastel...
SSe obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati, fara os desprinzandu-se masa musculara de pe osul sternal, in...
Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati, fara os desprinzanduse masa musculara de pe osul sternal, inde...
Ambalat la caserola sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de destinatia produsului.Pentru un produs in stare refrigerata tempe...